Annons: Mediedagen 2019
Mikael Nestius. Foto: Andreas Elgstrand

Mikael Nestius om vd-spekulationerna: ”Jag har inte fått något nytt jobb”

Spekulationerna om att BBM:s vd Mikael Nestius utsetts att ta över vd-skapet för Mittmedia inom kort tillbakavisas nu av honom själv.

Medievärlden rapporterade tidigare i dag att Bonnier Business Medias (BBM) vd Mikael Nestius pekas ut som den som tar över efter Per Bowallius som vd för Mittmedia i samband med Bonnier News planerade övertagande.

Men uppgifterna tillbakavisas nu av Mikael Nestius.

”Jag har inte fått något nytt jobb. När det gäller vd-jobbet är ju Anders Eriksson vd i alla större Bonnier News-bolag, känns kanske som en mer trolig lösning att spekulera i”, skriver Mikael Nestius i ett mejl till Medievärlden.

Inte heller håller han med om att besöken på Mittmedia föregåtts av hemlighetsmakeri.

”Bonnier News besök i Mittmedia är på inga sätt hemliga. Vi har 14 olika grupper/arbetsströmmar som jobbar med att förbereda inför att köpet förhoppningsvis blir klart. Vi har haft och kommer ha möten både i Stockholm och lokalt på olika Mittmedia-orter.”