Annons: Mediedagen 2019
Foto: Janne Næss.

DN förstärker ekonomibevakningen – plockar från SvD och Dagens Arbete

Dagens Nyheter förstärker ekonomibevakningen och plockar Jonas Fröberg från SvD samt Hans Strandberg från Dagens Arbete. Dessutom fastanställs Ida Yttergren, som tidigare varit vikarie.

DN vill stärka sin ekonomibevakning. Därför anställer tidningen nu tre nya reportrar. Hans Strandberg, senast på Dagens Arbete, har tidigare varit inrikeschef på SvD och arbetat på Di, Jonas Fröberg, som arbetat 12 år på SvD och Ida Yttergren, som varit vikarie på tidningen, kommer nu bli en del av tidningen fasta medarbetare.

– Tack vare vår stora tillväxt av prenumeranter kan vi fortsätta att satsa på kvalitetsjournalistiken. Med Ida, Hans och Jonas blir det en rejäl förstärkning av vår ekonomibevakning. Jag utesluter inte att vi gör ytterligare satsningar på det området framöver, säger DN:s chefredaktör Peter Wolodarski till tidningen.