Annons: PP Pension
Björn Fridén har drivit Mediebruset i två och ett halvt år. Men nu lägger sajten ned. Foto: Yasmine Winberg

Mediebruset lägger ned – hånar medietoppar i sista inlägget

Efter över två års granskande och häcklande av svensk media lägger Mediebruset ned. Det skriver sajten på sin Facebook.

Under två och ett halvt års tid har Mediebruset granskat och häcklat de svenska medierna. Men nu är det slut med det uppger sajten själva på sin Facebook-sida.

”Efter två och ett halvt års harvande lägger vi av. Beslutet är taget med största enighet och i största samförstånd. Alla planerade texter och filmer inställs. Beslutet gäller med omedelbar verkan”, skriver Mediebruset på Facebook.

I sann Mediebrusetanda avslutar de med en blinkning till några av de medietoppar som de gått hårt åt i spalterna under åren.

”Mediebruset vill ge ett speciellt tack till Niklas Svensson, Thomas Mattsson, Lotta Gröning, Lena Mellin, SvD:s ledarsida, samtliga medarbetare på Nyheter24, Aftonbladets pushnotiser och Peter Hjörne för all inspiration”, skriver de.

Det har dock inte varit någon större aktivitet från Mediebruset den senaste tiden. Senaste artikeln på deras sajt är daterad till den 27 september förra året, och senaste inlägget på Facebook-sidan gjorde 7 oktober förra året.

Läs en intervju med Björn Fridén om nedläggningen här.