NTM skrotar gratistidningar

Gratistidningarna Mera Västervik, Mera Linköping och Mera Norrköping ska läggas ned efter ett beslut av ägaren NTM.

mitten av april meddelade den nya ägaren NTM att Västerviks-Posten går i graven och personal kapas på Länstidningen Norr/Vimmerby Tidning. Kort därefter stod det klart att det skulle handla om tolv tjänster.

Nu rapporterar Dagens Vimmerby att NTM även beslutat att lägga ned gratistidningarna Mera Västervik, Mera Linköping och Mera Norrköping.

”I och med att Linköpings-Posten, Norrköpings-Magazinet och Västerviks kommunextra blev en del av Östgöta Media tidigare i vår blev vi många gratistidningar under samma tak och beslut togs att framöver satsa helhjärtat på dessa nytillkomna men väletablerade titlar”, skriver Mera-redaktören Anna Lindén i en krönika i det senaste numret av gratistidningen.