Annons: Mediedagen 2019
Julia Engström och Mats Wikman är nya nyhetschefer på Mittmedia-titlarna Bbl/AT, FP och SA.

Bbl/AT, FP och SA får nya nyhetschefer

Julia Engström och Mats Wikman blir nyhetschefer på Fagersta-Posten och Bärgslagsbladet/Arboga Tidning, Fagersta-Posten och Sala Allehanda.

Julia Engström är i dag biträdande nyhetschef på Mittmedia-titlarna Fagersta-Posten och Bärgslagsbladet/Arboga Tidning, Fagersta-Posten och Sala Allehanda. Nu blir hon – tillsammans med deskredaktören Mats Wikman, nyhetschef.

”Jag är mycket glad över att Julia och Mats har tackat ja till dessa viktiga uppdrag. De kommer att bli en alldeles utmärkt duo som kompletterar varandra väl. Julia har gjort ett mycket bra jobb som biträdande nyhetschef och Mats har ovärderlig rutin och kunskap. Vi har nu en mycket stark nyhetsledning i Västmanland”, säger Daniel Nordström, ansvarig utgivare och chefredaktör för Mittmedias tidningar i Västmanland och Stockholmsregionen.

”De små lokala tidningarna är Sveriges viktigaste medier. Att få vara med och leda nyhetsarbetet på SA, FP och Bbl/AT är ett riktigt drömuppdrag”, säger Mats Wikman.

”Att få förtroende att fortsätta jobba med Bbl/AT, FP och SA känns väldigt roligt. Det är både utvecklande och kul att arbeta med så många duktiga reportrar”, säger Julia Engström.

De två kliver på sina nya uppdrag den 20 augusti.

I början av maj stod det klart att Cecilia Vangbo och Helena Grahn kommer att utgöra VLT:s nyhetsledning.

”Vi får nu en enormt stark nyhetsledning i Västmanland”, säger Daniel Nordström.