Annons: Mediedagen 2019

Tolv tjänster bort på Länstidningen Norr/Vimmerby Tidning

Efter förhandlingarna – NTM kapar tolv tjänster på Länstidningen Norr/Vimmerby Tidning.

I mitten av april meddelade den nya ägaren NTM att Västerviks-Posten går i graven och personal kapas på Vimmerby Tidning. Det i samband med att NTM gör Vimmerby/Västervik till ett gemensamt affärsområde.

När förhandlingarna nu är avslutade står det klart att tolv tjänster försvinner på Länstidningen Norr/Vimmerby Tidning, rapporterar Dagens Vimmerby. Uppgifterna bekräftas av Östgöta Medias vd Anna Lindberg.

”Alla förhandlingar är avslutade och klara. Vad det innebär i antal tjänster kan man inte riktigt säga i och med att det också tillförs tjänster via NTM och Östgöta Media. Lokalt handlar det om tolv tjänster och det är samma information som jag gav i Vimmerby för några veckor sedan”, säger hon till tidningen.

Läs också

NTM lägger ned Västerviks-Posten