Annons: Mediedagen 2019

De kan vinna MegAward

Nu har årets finalister i MegAward-kategorierna Årets förnyare och Årets normbrytare tillkännagivits. Prisutdelningen sker under Mediedagarna i Göteborg.

De nominerade i kategorin Årets förnyare är: Utställningen I am alive, Kit och Magda Gad. Priset ska gå till ”en person, organisation eller projekt som det senaste året har utvecklat mediebranschen genom innovation av något slag”. Läs nomineringarna här.

De nominerade i kategorin Årets normbrytare är: VK Media, Kit Sport och Mitt ID. Priset ska gå till ”en person, organisation eller projekt som bryter upp förlegade normer och som genom sitt arbete nyanserar och berikar mediebilden”. Läs nomineringarna här.

Årets raket utses av Medieakademin.

Vilka vinnarna är presenteras vid Megs mingel den 27 september klockan 17.30.