Annons: Mediedagen 2019
Foto: TV4 Play/C More

C More får TV4:s innehåll reklamfritt

TV4 Play blir en gratistjänst och i samband med det flyttas Premium-kunderna till betaltjänsten C More där de får tillgång till TV4:s innehåll utan reklam.

TV4 Play har nu passerat två miljoner registrerade användare sedan kanalen började kräva inlogg för ett halvår sedan. Därmed anses tiden rätt att göra TV4 Play och C More till en gratis AVOD-tjänst respektive en betald SVOD-tjänst.

Med start någon gång efter årsskiftet läggs TV4 Play Premium ned och därmed blir TV4 Play en renodlad reklamfinansierad gratistjänst. Premium-kunderna övergår i stället till betaltjänsten C More där de – förutom TV4:s innehåll – också får tillgång till C Mores filmer och serier.

”Med egna originalserier, exklusiv sport och det bästa från Hollywood kombinerat med TV4:s lägereldsprogram reklamfritt får nu C More ett unikt engagerande utbud på den svenska marknaden, som du inte kommer att kunna hitta någon annanstans. Kraften i att ha det breda innehållet som det pratas om är enorm. Samtidigt kommer vi att fortsätta utveckla den tekniska användarupplevelsen”, säger Casten Almqvist i ett pressmeddelande.