Annons: Mediedagen 2019
Joakim Romanus

Han blir HR-direktör på Aller media

Till hösten tar Joakim Romanus över som HR-direktör på Aller media. Han efterträder Nils Hederström som går i pension.

”Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med alla medarbetare på Aller media få fortsätta den spännande förändringsresa som Aller media befinner sig på”, säger Joakim Romanus i en kommentar.

I snart två decennier har Joakim Romanus arbetat med HR. Senast i rollen som internationell HR-direktör på transport- och mjukvarubolaget Bombardier och tidigare bland annat som nordisk HR-chef inom konsultdelen av IBM.

”Joakims breda erfarenhet inom såväl HR som digital utveckling och kommunikation i internationella sammanhang gör honom till den rätta HR-direktören för Aller media, som befinner sig i  ett dynamiskt utvecklingsskede”, säger Bodil Ericsson Torp, vd Aller media, i ett pressmeddelande.

Joakim Romanus kommer att ingå i den svenska ledningsgruppen för Aller Media AB.