Hon tar över DD

Lisa Pehrsdotter blir ny redaktionschef och ansvarig utgivare för Dala-Demokraten.

Hon är i nuläget nyhetschef och tf ansvarig utgivare på Arbetarbladet. Lisa Pehrsdotter börjar sitt nya jobb 7 mars. ”Dala-Demokraten är kanske ett av Mittmedias allra starkaste varumärken och jag tror att det finns en massa potential i det. Jag ser mycket fram emot att ta nya, digitala och innehållsmässiga, kliv, och tillsammans med redaktionen verkligen lyfta det som är DD:s kärna. Jag kommer från en andratidning och vet vilken kraft det finns i underdog-positionen, men jag vet också att det i Dalarna redan finns ett gott samarbete mellan DD och Dalarnas Tidningar och det ser jag fram emot att få utveckla ännu mer”, säger Lisa Pehrsdotter i ett pressmeddelande.

Hon efterträder Bosse Andersson som går över till att permanent jobba med koncernens branded content-satsning som Medievärlden redan rapporterat. 

Bosse Andersson lämnar DD