Annons: Mediedagen 2019

Thelma Kimsjö lämnar Promedia

Tidningschefen för bland annat VLT säger upp sig i och med att Promedia går ihop med Mittmedia: "Lämpligt tillfälle att gå vidare."

Kimsjö är idag tidningschef för VLT, Arboga Tidning, Bärgslagsbladet, Sala Allehanda, Fagersta-Posten och Avesta Tidning.

I nya Mittmedia kommer rollen som tidningschef med ansvar för både redaktion och försäljning att försvinna och ersättas av en annan ledningsstruktur.

”Någon annan roll i nya Mittmedia är inte intressant för mig så det är ett lämpligt tillfälle att gå vidare”, säger Kimsjö i ett pressmeddelande. ”Efter fem år på VLT och tio år i Promediasfären är det dessutom hög tid att göra något nytt. Jag hoppas snart vara igång på ett nytt lika roligt jobb som det jag har haft”.

”Thelma har under sin tid i Promedia varit en nyckelperson i den omfattande förändring som företaget genomgått. Det har varit ett stort nöje att arbeta tillsammans och jag vill tacka Thelma för hennes insatser”, säger Promedias vd Per Bowallius.

Thelma Kimsjö slutar som tidningschef den sista januari.