Annons: Mediedagen 2019

Klas Granström lämnar DI för Expressen

Klas Granström slutar som redaktionschef Digitala Medier på Dagens Industri för att bli redaktionschef Digitala Medier på Expressen.

Klas Granström har varit anställd på Dagens Industri sedan 2007, som redaktionschef Digitala Medier och dessförinnan som nyhetschef på tidningen. Han har tidigare varit nyhetschef på Svenska Dagbladet Näringsliv och E24.

”Detta är ett av Mediesveriges absolut mest spännande jobb. Slaget om kvällstidningarnas digitala positioner är centrum för mediebranschens utveckling, och det ska förstås bli väldigt roligt att få jobba med det”, säger Klas Granström i en kommentar.

Expressens chefredaktör Thomas Mattsson kommenterar så här: ”Expressen Digitala Medier har en mycket positiv utveckling med kraftigt ökade intäkter och nya publikrekord. Med Klas Granströms erfarenhet från DI.se och den goda lönsamhet och kvalificerade journalistik som Dagens Industri levererat på nätet kommer Expressen fortsätta att vinna marknadsandelar, tror jag.”