Annons: Mediedagen 2019

Ankare släpper loss i Titanic-jigg

Vad gör man när nyhetsankaret sparkar av sig skorna och börjar dansa en irländsk jigg? Kallar det briljant förstås!

Stephanie McGovern har varit tung ekonomireporter för BBC i över tio år. Normalt handlar det om den europeiska finanskrisen och om hur EU:s finansministrar pratar skuldsanering när hon är i rutan på morgonen.

Men. Stephanie McGovern är också ett passionerat fan av filmen Titanic som hon sett över 11 gånger. Dessutom är hon före detta proffsdansare. Vilket ledde till att hon i går sparkade av sig skorna och steppade loss i en irländsk jigg. Precis efter att Titanicstjärnan Kate Winslet gästat studion.

Nu undrar jag om Sveriges motsvarighet Rafaela Lindeberg på TV4 har några oanade talanger i bakfickan som tv-publiken kommer att överraskas med?