Annons: Mediedagen 2019

Appropå den laddade texten

…i Sydsvenskan om Teknikmagasinets produkter:

Jag har full förståelse för att man på Sydsvenskan inte faktagranskar allt innehåll man får från olika frilanshåll. Handen på hjärtat – det har inte jag alltid gjort heller. Och något säger mig att jag inte är den enda syndaren i mediesverige när det gäller det.

Kunskapsbrist, tidsbrist eller fullt förtroende för skribenten. Det finns många orsaker till varför det blir så.

Däremot förstår jag inte att det ringer ett helt batteri av varningsklockor hos Lilla Gumman när man får en sådan här text framför sig: ”Det går till så att antifotoner i en elektrokemisk cell (DarkCell) extraherar negativ alphavolt från partiklar i den mörka materian (som finns i allt från lätt skugga till totalt mörker). En kondensatorkristall fasvänder till positiv energi som alltså laddar din iPhone!”

Att man hade kul när man snickrade ihop den förstår jag. Men inte att någon kunde gå på den…

Teknikmagasinets text om ShadowPower G1 hittar du här:

Lilla Gummans pudel hittar du här: