Annons: Mediedagen 2019

Nu lanserar vi nya Mediejobb

Vi startade platsannonssajten Mediejobb som beta i december. Nu har vi utvecklat tjänsten och byggt upp den som en egen sajt.

Mediejobb är Medievärldens tjänst för dig som söker jobb eller personal i mediebranschen. Den bygger på ett premiumtänk med ett lågt grundpris (1200 kronor / vecka) och olika tilläggstjänster. Under betaperioden har vi kontinuerligt förbättrat tjänstens funktionalitet och känner nu att den är färdig att lansera skarpt..

Samtidigt aktiverar vi också Mediejobb på Twitter och Facebook, som vi rekommenderar alla i mediebranschen att följa.

Här är några anledningar för att använda Mediejobb:
Träffsäkert – Medievärlden når de kvalificerade läsarna i mediebranschen och fungerar som ett första filter för att garantera högkvalitativa ansökningar.
Prisvärt – Grundpriset är 1 200 kronor per vecka för en annons vars rubrik visas ut på Medievärldens alla sidor och skickas med RSS, Twitter och Facebook.
Läst – Mediejobb är en av de mest lästa delarna av sajten och en platsannons har normalt 300 – 500 unika besökare.
Flexibelt – Du kan publicera och redigera dina annonser när du vill.
Snyggt – Du kan lägga upp bilder, logotyp och varför inte den annons som redan gjorts för print?
Snabbt – Din annons publiceras omgående – vare sig du ringer oss eller publicerar den själv.
Socialt – Läsaren kan enkelt sprida annonsen till vänner och kollegor via mail, Facebook och Twitter.
Innovativt – Tjänsten är unik i sitt slag och kommer att utvecklas med ny funktionalitet fortlöpande.

Nya Mediejobb hittar du här.

Läs mer om Mediejobb här.

Mediejobb – en ny tjänst för platsannonser

Nu lanserar vi tjänsten Mediejobb – för dig som söker personal till mediehuset. Vi gör det av två anledningar:

1. Genom att skapa en levande jobbmarknad för mediehusen kan vi underlätta deras verksamhet och bidra till större rörelse på arbetsmarknaden – vilket gynnar alla.

2. Vi vill utveckla en tjänst som ligger i framkant och som andra kan ta efter. Genom att själva testa en modell vi tror på kan vi både skapa nya intäkter till Medievärlden och bidra till utvecklingen av framtidens platsannonstjänster.

Hör av dig om du vill veta hur tjänsten fungerar.

Några fördelar med att platsannonsera på Mediejobb, det är:

* Träffsäkert
Med Mediejobb når du rätt människor. Medievärlden är en nischad sajt som framför allt besöks av folk som jobbar på tidningar och inom etermedier. Sajten når 9 000 – 15 000 unika läsare varje vecka. Det dagliga nyhetsbrevet har 5 200 prenumeranter.

* Prisvärt
Grundpriset för en platsannons är 1 200 kronor per vecka. Då ingår en annons med valfritt innehåll vars rubrik visas ut på sajtens alla sidor. Annonserna skickas också ut som RSS-flöde. Sedan kan den som vill själv bygga på med extratjänster som Nyhetsbrev, Sociala medier och Banner.

* Flexibelt
Du kan publicera dina annonser när du vill. Och du kan själv administrera dem, följa trafiken, och göra ändringar i annonserna. Du kan ladda upp bilder, filer och lägga in länkar i din annons.

* Socialt
Du kan få en betydligt större kontaktyta än du betalar för, eftersom mottagaren enkelt kan sprida annonsen till vänner och kollegor via Facebook och Twitter. Du kan också skicka ut din platsannons via Medievärdens Twitterkonto som har cirka 3 000 följare, och Facebook som har  cirka 1000 fans.

* Innovativt
Mediejobb kommer att utvecklas med ny funktionalitet fortlöpande. Målet är att skapa en platsannonstjänst i framkant, som andra kan hämta inspiration från när de utvecklar liknande tjänster.

Läs mer om tjänsten på sidan Mediejobb.