Annons: Mediedagen 2019

Trevlig sommar!

Medievärlden har haft en händelserik vår. Nu tar vi semester och kopplar in våra sommarflöden.

Vi kan blicka tillbaka mot en händelserik vår, både för oss och för den bransch vi bevakar. Medievärldens redaktion har sedan årsskiftet lämnat TU och driver nu verksamheten i ett eget bolag, utan någon extern finansiering. Intäkterna kommer till cirka en tredjedel från annonser och två tredjedelar från vår nya tjänst Medievärlden Premium som nu har över 300 användare.

På Medievärldens Premium har vi sedan i oktober publicerat 50 rapporter och analyser, skrivna av branschens främsta experter, samt 25 veckobrev med omvärldsbevakning. För mer information, och omdömen om tjänsten, se premium.medievarlden.se.

Nu tar vi semester. Idag kopplar vi in våra sommarflöden från externa källor som håller den här sajten levande under sommaren. Vi börjar uppdatera sajten med eget material igen i mitten av augusti.

Tills dess: Trevlig sommar!
 
/Axel, Lisa och Micke