Annons: Mediedagen 2019

Nu kan du testa Medievärlden Premium!

Idag lanserar vi tjänsten Medievärlden Premium för alla i vår bransch som behöver bättre beslutsunderlag.

Kortfattat har tjänsten tre typer av innehåll: Rapporter, analyser och extramaterial för webben. Läs mer om innehållet här.

Under oktober har vi en kampanj där du och ditt företag kan prova tjänsten en månad till ett kraftigt reducerat pris eller få en månad gratis när du tecknar en årsprenumeration. Läs mer och beställ här.

Slutligen: Det här är en premiumtjänst, det handlar om exklusiv information för de som ser värdet av att ha det bästa underlaget för sina beslut. Vi kommer självklart att behålla vår nyhets- och diskussionssajt som även i fortsättningen kommer att vara öppen för alla.

Vi hoppas att du kommer att fortsätta att läsa oss på alla våra plattformar!

Axel Andén, Lisa Bjurwald och Mikael Marklund