Annons: Mediedagen 2019

Medievärlden lanserar Mynewsdesk-kanal

Medievärlden erbjuder nu Mynewsdesks kunder att få visa sina pressmeddelanden på Medievärldens sajt.

Medievärlden testar gärna nya affärsmodeller, och denna från Mynewsdesk är väldigt spännande. De företag som publicerar ett pressmeddelande på Mynewsdesk kan klicka i att de också vill visa det på Medievärldens sajt, och de visas då ut i ett tydligt utmärkt block. Förhoppningsvis ska det leda till att vi får ett automatiskt inflöde av material som är intressant för våra läsare.

Övriga sajter som har egna kanaler på Mynewsdesk är di.se, e24.se, fokus.se och idg:s sajter. Respektive sajt sätter sitt eget pris i samråd med Mynewsdesk.

För oss innebär det att vi nu har tre digitala intäktsben att stå på, bannerannonsering på sajten och i nyhetsbrevet, den flexibla premiumtjänsten Mediejobb för platsannonser och så nu den här pressmeddelandekanalen i samarbete med Mynewsdesk.

Läs mer i pressmeddelandet från Mynewsdesk, eller på informationssidan.