Annons: Mediedagen 2019
Olof Ekerlid, ny kanalchef på P4 Jämtland. Foto: Privat.

P4 plockar från Östersundsposten

P4 Jämtland tar in Östersundspostens redaktionschef Olof Ekerlid som ny kanalchef.

Olof Ekerlid lämnar Östersundsposten för att ta över ansvaret för P4 Jämtland. Under hans 20 år som journalist har han faktiskt en gång varit på P4 Jämtland – som praktikant. Han kommer ersätta Ricky Karström, som sa upp sig tidigare i år.

” Jag ser fram emot att träffa alla på P4 Jämtland och tillsammans med dem fortsätta att utveckla den lokala journalistiken. Jag har arbetat med lokala nyheter hela mitt yrkesliv och brinner för att göra innehåll som engagerar alla som bor här. Sveriges Radio har ett viktigt uppdrag och det ska bli spännande att efter 20 år i tidningsbranschen ta sig an en ny utmaning”, säger Olof Ekerlid i ett pressmeddelande.

Olof Ekerlid tillträder tjänsten den 1 september.