Annons: Mediedagen 2019
Lasse Eskelind. Foto: Jessica Andersson/Sveriges Radio

Lasse Eskelind tar över P4 Västmanland

Den tillförordnade kanalchefen Lasse Eskelind tar nu över ledningen för P4 Västmanland permanent.

P4 Västmanlands tidigare kanalchef Kent Nilsson har sedan i våras arbetat med ett beredskapsuppdrag inom SR. Nu står det klart att han ersätts av Lasse Eskelind, som kanalen plockar från P4:s Gotlandskanal, där han varit arbetsledare och suttit i ledningsgruppen sedan 2008. Lasse Eskelind har varit tillförordnad kanalchef under våren och kommer tillträda tjänsten omedelbart.

– P4 Västmanland är en väl fungerande kanal med duktiga medarbetare och en bra redaktionell ledningsgrupp. Jag hoppas och tror att vi tillsammans kan fortsätta utvecklingen mot en snabbfotad, rapp, vass och underhållande radio, att fortsatt utveckla vårt innehåll och relationen till vår publik med ljudet i fokus såväl digitalt som i den traditionella P4-kanalen, säger Lasse Eskelind i ett pressmeddelande.