Annons: Mediedagen 2019
Foto: Wikimedia

Britney Spears anklagar paparazzis för att ha förvanskat hennes bilder

Popstjärnan Britney Spears säger att bilder från hennes semester, tagna av en paparazzifotograf, har redigerats för att få det att se ut som att hon väger mer än vad hon gör. "Ser ni någon skillnad på mig mot i går", säger hon i ett klipp på Instagram, skriver CNN.

Nytagna bilder på Britney Spears, som tagits av bolaget MEGA, anklagas nu för att ha blivit manipulerade. Popstjärnan säger i ett inlägg på Instagram, som nu tagits ned, att fotografen lagt på 20 kilo på bilderna för att få det att se ut att hon väger mer än vad hon gör, rapporterar CNN.

”Folk säger alltid att folk och kändisar fuskar med sina bilder, men de ifrågasätter aldrig att paparazzis säljer bilder som de har fifflat med”, skriver hon på Instagram

Bolaget MEGA tillbakavisar anklagelser i en intervju med Page six att anklagelserna inte stämmer.

”Vi har tagit tusentals bilder av henne över helgen och vi visar henne gärna originalfilerna om hon vill”, säger de.