Annons: Mediedagen 2019

Fler förändringar på gång i Mittmedia

Klockan 11 i dag ska Mittmedias personal informeras om nya förändringar. Den här gången handlar det om hur redaktionerna ska se ut.

Under tisdagen kommunicerade Mittmedias nya ägare, Bonnier News, ett varsel om 50 tjänster på Mittmedias säljavdelning. Nu står det klart att fler förändringar kommer att presenteras inom kort. Denna gång rör det, enligt uppgifter till Medievärlden, den redaktionella organisationen. Informationen om omorganisationen kommer att gå ut till personalen klockan 11 i dag. Det är affärområdeschefen Mikael Nestius som ska informera medarbetarna.

Johanna Hejdenberg, ordförande i Mittmedias norra journalistklubb, skriver i ett mejl till Medievärlden att facket och ledningen för Mittmedia ska förhandla den nya redaktionella organisationen nu på måndag den 3 juni.

Medievärlden söker Mikael Nestius.