Annons: Mediedagen 2019
Erika Scott och Michael Fristedt, nya printchefer på Aftonbladet. Foto:Press.

Michael Fristedt och Erika Scott blir printchefer på Aftonbladet

Aftonbladets affärsområdeschef för print Martin Wåhlstedt går i pension och ersätts av Michael Fristedt och Erika Scott.

Aftonbladets tidning och magasin får två nya affärsområdeschefer: Michael Fristedt och Erika Scott. De kommer framöver att jobba tillsammans med redaktören Nicke Franchell. De två har tidigare arbetat nära den tidigare affärsområdeschefen Martin Wåhlstedt som nu går i pension, skriver Aftonbladet i ett pressmeddelande.

Aftonbladets chefredaktör Lena K Samuelsson säger att papperstidningen kommer att fortsätta vara en viktigt del av tidningens verksamhet framöver.

”Martin och hans gäng har gjort en fantastisk resa med våra tryckta produkter de senaste åren. Med Erika och Michael vid rodret kan den resan fortsätta. Print är otroligt viktig för Aftonbladets verksamhet och kommer så att vara ett antal år framåt”, säger hon i ett pressmeddelande.