Annons: Mediedagen 2019
Johan Möller går till UR från SVD. Foto: Privat

Johan Möller lämnar SvD – går till UR

SvD:s chef för affärssystem, Johan Möller går till UR, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Johan Möller har under varit chef för affärssystemen på SvD. Nu ska han använda sina kunskaper på UR i stället.

UR skriver i ett pressmeddelande att rekryteringen av Johan Möller är en del i deras strategi för att utvecklas digitalt.

”Johan Möller har en erfarenhet som kommer tillföra UR mycket viktig kompetens på området och ett omvittnat starkt ledarskap. Att Johan Möller väljer att komma till UR efter så många framgångsrika år på SvD känns både hedrande och roligt”, säger Anna Rastner, utbudschef på UR.

Johan Möller, som kommer tillträda sin nya tjänst i maj säger att han ser fram emot att sätta tänderna i UR:s material.

”Jag ser mycket fram emot att få delta i arbetet med UR:s betydelsefulla uppdrag att hjälpa barn och vuxna att lära sig mer. UR har ett fantastiskt material som förtjänar att nå så många nöjda användare som möjligt. Det kommer att bli roligt att lära känna alla som arbetar med detta idag på UR”, säger Johan Möller.