Annons: Mediedagen 2019
Hamid Zafar, Maria Abrahamsson och Thomas Sterner är några av 2019 års ledarskribenter på Göteborgs-Posten. Fotograf: Ernst Henry photography.

GP rekryterar till ledarsidan

Göteborgs-Postens ledarsida presenterar sju nya kolumnister för 2019, däribland Maria Abrahamsson och Thomas Sterne.

Nytt år. Nya ledarskribenter. Från och med 2019 blir bland annat skribenten och juristen Maria Abrahamsson samt miljöekonomi-professorn Thomas Sterne en del av Göteborgs-Postens oberoende liberala ledarredaktion, under ledning av Alice Teodorescu.

Utöver dessa tre är Kajsa Dovstad, Andreas Ericson, Aleksandra Boscanin, Andrej Kokkonen och Amir Sariaslan nya. Sedan tidigare skriver Naomi Abramowicz, Hamid Zafar, Isak Skogstad, Malcom Kyeyune, Markus Uvell och Jesper Sandström för GP:s ledarsida.

När 2019 års kolumnister siar om framtiden anges tryggheten, klimatet och ”problemformuleringsprivilegiet” som ämnen som kommer att tas upp under året.