Annons: PP Pension
Jenny Hoflund Bergvall, vd i Sörmlands Media. Foto: Press.

Efter NTM:s köp: Hon tar över Sörmlands Media

Efter att NTM köpt Sörmlands Media står det nu klart att Jenny Hoflund Bergvall, nuvarande marknads- och försäljningschef, blir ny vd för hela Sörmlands Media.

NTM tog i slutet av förra året över Sörmlands Media, som ger ut tidningarna  Eskilstuna-Kuriren, Katrineholms-Kuriren och Södermanlands Nyheter, och som äger tryckerierna Ektab och Österbergs. Nu står det klart att vd:n Jimmie Näslund kommer ersättas av Jenny Hoflund Bergvall.

”Jenny är en självklar ledare och hon har en mycket god förankring i företaget och i näringslivet i Södermanland. Det var självklart med en intern lösning när vi har en så god kraft inom företaget”, säger NTM:s koncernchef Lennart Foss i ett pressmeddelande.

Jenny Hoflund Bergvall, som i nuläget är marknads- och försäljningschef på Sörmlands Media, uppger att hon ser fram emot att utveckla företaget.

Jag är fantastiskt glad, stolt och entusiastisk inför uppdraget att leda Sörmlands Media under NTM-flagg och tillsammans med ett oerhört kompetent gäng fortsätta affärsutveckla företaget för att säkerställa att den fria och oberoende journalistiken i Sörmland lever vidare”, säger hon i ett pressmeddelande.