Annons: PP Pension

Bonnier har skrotat ledningsgrupp

Alla tio medlemmar i Bonnier Magazines and Brands ledningsgrupp har slutat i samband med att koncernen strukturerar om, rapporterar Dagens Media.

Bonniers Magazines and Brands har slagits ihop med Bonnier News Lifestyle, och de utgör nu den gemensamma magasindelen hos Bonnier. I samband med sammanslagningen har samtliga tio medlemmar i ledningsgruppen slutat, skriver Dagens Media.

I stället tar Bonnier News nuvarande ledningsgrupp över kommandot för Magazines and Brands också.

Dagens Media har pratat med flera personer som suttit i ledningsgruppen tidigare, och de uppger att de slutat frivilligt. Frida Boisen, som var ansvarig för pr- och kommunikation säger att hon ska fokusera på sina arbete på Nent. Anders Juhlin, ansvarig för digitala konsumentintäkter uppger att han fått erbjudande om att följa med in i den nya organisationen men tackat nej.