Annons: Fojo
Don Lemons program CNN Tonight avbröts efter ett bombhot. Foto:Wikimedia

Bombhot avbröt TV-show

Morgonkoll

Ett bombhot avbröt CNN:s kvällsshow CNN Tonight. Hotet visade sig senare vara falskt.

Mitt under ett reklamavbrott i CNN:s kvällsprogram CNN Tonight ringdes ett bombhot in mot TV-kanalens New York-kontor. Hela byggnaden utrymdes och programmet fick avbrytas. Enligt inringaren skulle det finnas fem bomber i byggnaden.

Men polisen hittade inga bomb i huset och sändningen kunde återupptas.

”Vi uppskattar det snabba agerande från polisen, och våra anställdas lugn och professionalism”, säger CNN:s vd Jeff Zucker till sin egen kanal.

I oktober utrymdes CNN:s kontor efter att en brevbomb adresserats dit. Den bomben tillhörde en serie brevbomber som skickades till personer och organisationer som varit kritiska mot President Donald Trump och den gärningsmannen är sedan tidigare gripen,