Annons: Årets dagstidning 2019
Omni har den senaste tiden värvat en rad nya medarbetare.

Omni i rekryteringsoffensiv

Omni har den senaste tiden värvat flera nya medarbetare.

Oskar Lodin från Sveriges Radio Ekot, Marcus Andersson från Dagens Nyheter och Beri Zangana från Kristianstadsbladet alla börjat på Omni den senaste tiden. Och inom en snart framtid kommer även Ronja Mårtensson från SVT.

Dessutom rekryterar Omni nu återigen från Expressen. Tidigare har man plockat Mimmi Nilsson och Louise Cassemar. Denna gång lägger Omni vantarna på nyhetsredaktören Josefin Lundh. Samtidigt anställs också Henrik Danielsson, som närmast kommer från NSD/Norrbottens-Kuriren, som ekonomiredaktör på Omni Ekonomi.

Vi är oerhört stolta över dessa nya stjärnor på Omni. Jag vågar lugnt säga att vi har Sveriges starkaste och vassaste uppställning vid båda våra deskar, alltså Omni och Omni Ekonomi”, säger Omnis chefredaktör Markus Gustafsson.