Annons: Mediedagen 2019

Norrans nya premium-app

Idag lanserar Norran sin nya app för prenumeranter som bland annat ger personaliserade nyhetsflöden och möjlighet att betala direkt i appen.

I appen kan prenumeranterna skapa och styra sitt eget nyhetsflöde genom att följa specifika ämnen, orter och skribenter. Appen innehåller också en kvällsutgåva med det som redaktionen anser varit dagens mest läsvärda artiklar.

Den som inte är prenumerant kan bli det direkt i appen genom Apples eller Googles betallösningar

“Att kunna skräddarsy sitt innehåll efter egna intressen är något vi hoppas att våra läsare ska uppskatta. Överhuvudtaget så tror jag att just personalisering är något som läsarna kommer att efterfråga allt mer”, säger Norrans chefredaktör Marcus Melinder i en kommentar.

Appen har utvecklats tillsammans med Infomaker.