Annons: Årets dagstidning 2019
Jens Werner blir ny chef för inrikesredaktionen på TT Nyhetsbyrån. Foto: Marie Bremberg

Jens Werner ny chef för TT:s inrikesredaktion

Jens Werner lämnar Sörmlands Media för TT Nyhetsbyrån där han blir chef för inrikesredaktionen.

Jens Werner har varit ansvarig för Sörmlands Medias redaktionella digitala utveckling sedan maj 2015 och har tidigare jobbat som nyhetschef på Eskilstuna-Kuriren och som digital samordnare på Expressen.

”Jag ser fram emot att att jobba med riksnyheter igen. Med min bakgrund som onlinechef blir det även intressant att bidra till utvecklingen av den digitala produkten. TT befinner sig i en spännande fas, det verkar vara mycket på gång. Bredden och kompetensen på TT är fantastisk och jag är ödmjuk inför all kunskap som finns där” säger Jens Werner i en kommentar.

Han tillträder sin nya tjänst i december.