Annons: Mediedagen 2019

Utgivarpodden #2: Pia Rehnquist

Utgivarpodden

I andra avsnittet av Utgivarpodden har Patrik Hadenius åkt till Malmö för att träffa Sydsvenskans chefredaktör Pia Rehnquist.

I andra avsnittet av Utgivarpodden möter vi Pia Rehnquist, chefredaktör på Sydsvenskan och ansvarig utgivare på Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan. Hon pratar om snällhet och cynism, om Kim Wall och Hanif Bali, om tragik och glädje, och mycket mer. Och så avslöjar hon vem hon skulle vilja se som mottagare av Momma-priset.

I Utgivarpodden möter branschorganisationen Utgivarnas vd Patrik Hadenius utgivare runt om i landet. De berättar hur de ser på sin roll, vilka beslut som är enkla och vilka som är svåra, vad läsarna, lyssnarna och tittarna reagerar på och hur vi kan öka förtroendet för medierna. Podden görs av Utgivarna i samarbete med Medievärlden.