Annons: PP Pension
Marcus Engström är ny chefredaktör på Teknikens Värld. Den tidigare chefredaktören Daniel Frodin fortsätter som publisher.

Han tar över Teknikens Värld

Marcus Engström, redaktionschef på Bonnierägda Teknikens Värld, tar klivet upp till chefredaktör. Den förre chefredaktören Daniel Frodin behåller dock publisherrollen.

Daniel Frodin har varit chefredaktör på Teknikens Värld i 14 år. Men nu byter han Stockholm mot Ornäs i Dalarna och därmed lämnar han även över chefredaktörskapet för tidningen. Han fortsätter dock som publisher och skribent.

Tidningens redaktionschef sedan 2010, Marcus Engström, är ny chefredaktör.

”Det ska bli oerhört kul att ta klivet upp till chefredaktör. Vi är ett sammansvetsat gäng där vi vet vad vi ska göra och har tydliga processer. Vi ska naturligtvis fortsätta testa och granska nya och begagnade bilar för den svenske bilägaren och vara en nagel i ögat på de biltillverkare som inte sköter sig. Samtidigt älskar vi bilar i alla former och storlekar. Det ska bli kul att fortsätta utveckla Teknikens Värld tillsammans med hela redaktionen”, säger Marcus Engström.

Enligt honom kommer läsarna inte märka av någon större förändring:

”Jag, Daniel och redaktionen har gjort tidningen tillsammans i väldigt många år nu. Vi vet alla att det handlar om ständig utveckling i små, dagliga steg i stället för stora kast. Det är så vi utvecklar en hållbar tidning som är aktuell och relevant för målgruppen.”