Annons: Mediedagen 2019

Sörmlands Medias digitala journalistik blir fri för förstagångsväljare

Morgonkollen

Sedan i fredags kan alla förstagångsväljare i Eskilstuna-Kurirens, Katrineholms-Kurirens och Södermanlands Nyheters spridningsområde läsa tidningarnas digitala journalistik gratis.

I mitten av juni rapporterade Medievärlden att Dagens Nyheter (DN) fram till valet erbjuder alla i åldrarna 18-25 en fri digital prenumeration. Kort därefter meddelade Hall Media och Norra Halland att man inspirerats av DN och lanserat ett snarlikt erbjudande. Sedan dess har flera tidningar hakat på friprenumerations-tåget.

Näst ut är Sörmlands Medias tidningar. Sedan i fredags kan alla förstagångsväljare i Eskilstuna-Kuriren, Katrineholms-Kuriren och Södermanlands Nyheters spridningsområde läsa tidningarnas digitala journalistik gratis.

I prenumerationen ingår allt på tidningarnas sajter och i nyhetsapparna. Utöver det får förstagångsväljarna tillgång till hela betalalliansens innehåll, i vilken Hall Media, Sörmlands Media, VK Media, Mittmedia och Norran ingår.

Den digitala prenumerationen som gäller fram till och med den 15 september, därefter avslutas den automatiskt.