Annons: Mediedagen 2019
Skånskans vd Lars Sjögren och Gustav Hjärn, vd och grundare av Ifrågasätt.

Skånska Dagbladet och Norra Skåne börjar med Ifrågasätt

Nästa mediehus att börja med kommentarsplattformen Ifrågasätt är Skånska Dagbladet och Norra Skåne.

Med start i dag kan Skånska Dagbladet och Norra Skånes läsare kommentera och diskutera artiklarna på sajterna.

”Det är väldigt kul att kunna erbjuda våra läsare fler möjligheter att engagera sig och diskutera nyheter och frågor som påverkar dem. Skånskan, och även Norra Skåne, har sedan starten alltid haft målet att vara en arena för debatt och diskussion, och vårt samarbete med Ifrågasätt blir en viktig del i detta”, säger vd Lars Sjögren.

Åtta tidningar har nu implementerat Ifrågasätts tjänst, däribland Dagens Nyheter och Dagens industri. Ett konto hos Ifrågasätt gör det möjligt att kommentera hos samtliga av dessa tidningar.

”Som boende i Lund och med jobbet i Malmö tycker jag att det är väldigt kul att kunna välkomna Skånska Dagbladet och Norra Skåne till Ifrågasätt. Jag ser fram emot att följa andra läsares diskussioner om lokala idéer och händelser”, säger Gustav Hjärn, vd och grundare av Ifrågasätt.