Linda Grimstedt tar över ansvaret som chefredaktör för tidningen Husdjur. Foto: Magnus Grimstedt

Hon ska leda tidningen Husdjur

När tidningen Husdjurs nuvarande chefredaktör Britt-Marie Jafner går i pension efter sommaren tar Linda Grimstedt över rodret.

Linda Grimstedt har en lång bakgrund från LRF Media, bland annat på ATL och Land Lantbruk. På ATL har hon senast haft rollen som printredaktör. Hon har också haft en aktiv roll i tidningens satsning på digitala medier – och då främst webb-tv. Utöver det har hon arbetat i tio år som journalist inom dagspress.

”Lindas kompetens som reporter i kombination med hennes kunskap om branschen och hennes kontaktnät gör att Linda är som klippt och skuren för rollen som chefredaktör för tidningen Husdjur. Hennes insikter om digital kommunikation är också värdefulla. Vi är både stolta och glada över att vi kan välkomna Linda till vårt team som arbetar med tidningen”, säger Mette Rehnström, marknads- och kommunikationschef.

Hennes företrädare på posten, Britt-Marie Jafner, har arbetat av och till på tidningen Husdjur sedan 1982 men går i pension efter sommaren.