Annons: Fojo

Fox-ankare ber om ursäkt för att ha kallat Trump diktator

På tisdag hålls det historiska mötet mellan USA:s och Nordkoreas ledare. När mötet beskrevs i Fox förklarade ankaret att det skulle hållas mellan två diktatorer.

Veckans möte i Singapore mellan USA:s president Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong Un beskrevs av Fox ankare Abby Huntsman som ett möte mellan ”två diktatorer”. Med under direktsändningen var också Anthony Scaramucci, Vita Husets före detta kommunikationschef.

En stund senare bad Abby Huntsman om ursäkt för sitt sätt att formulera sig:

”Som ni vet sker det ibland misstag under livesändningar. Jag kallade både president Trump och Kim Jong Un för diktatorer. Jag menade inte att uttrycka mig så, det var ett misstag som jag ber om ursäkt för”, sade hon, enligt Huffington Post.