TV4:s kommunikationschef Jennifer McShane blir generalsekreterare för Min Stora Dag.

TV4:s kommunikationschef lämnar

Jennifer McShane, kommunikationschef på TV4, slutar efter 14 år för att gå till stiftelsen Min Stora Dag.

Jennifer McShane har arbetat med press- och kommunikationsfrågor i många år. De senaste 14 åren har hon varit på TV4. Innan dess var hon presschef på Kanal 5. Nu blir hon generalsekreterare för den rikstäckande organisationen Min Stora Dag, som engagerar sig i barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser i Sverige genom att erbjuda dem en paus i den ofta svåra tillvaron.

”I dag är en stor och väldigt stolt dag för mig! Att få chansen att bidra till Min Stora Dags verksamhet och göra positiv skillnad för många barn känns meningsfullt på så många plan. Jag är hedrad över förtroendet och ser fram emot att, tillsammans med mina nya kollegor, hjälpa denna viktiga organisation att ta nästa kliv i sin utveckling så att ännu fler barn får möjlighet till en stor dag”, säger Jennifer McShane, som tillträder i september.