Jenny Norberg. Foto: Sveriges Radio.

P4 Värmland får ny kanalchef

Jenny Norberg har utsetts till ny kanalchef för Sveriges Radio P4 i Värmland. Hon är sedan tidigare agendachef tillförordnad kanalchef.

Helena Bremberg, områdeschef för Sveriges Radio Mitt är glad över tillsättningen:

”Jag är väldigt nöjd med att ha rekryterat Jenny till ny kanalchef i Värmland. I henne får kanalen en kompetent, målinriktad och journalistiskt driven chef som kommer att leda en redan mycket framgångsrik redaktion till ännu högre höjder.”

Sedan 2010 är Jenny Norberg agendachef på P4 Värmland. Dessförinnan arbetade hon närmare ett decennium i olika roller på Nya Wermlands-Tidningen.

”Medarbetarna på P4 Värmland gör dagligen massor av bra journalistik och att få leda den här verksamheten är något jag känner både stolthet och stor ödmjukhet inför”, säger Jenny Norberg som efterträder den tidigare kanalchefen Ulla Walldén.