Annons: Mediedagen 2019
Patrik Hadenius och Camilla Björkman leder årets Tidskriftsdag.

De programleder Tidskriftsdagen

Utgivarnas nytillträdde vd Patrik Hadenius och Breakits Camilla Björkman leder Tidskriftsdagen 2018.

Den 7 november i år arrangerar branschorganisationen Sveriges Tidskrifter årets upplaga av Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan på Cirkus i Stockholm.

I år leder branschprofilerna Camilla Björkman, affärsutvecklingschef och delägare på techsajten Breakit, och Utgivarnas nytillträdde vd Patrik Hadenius, som grundat Vetenskapsmedia, utgivare av Språktidningen och Modern Psykologi.

”Patrik och Camilla är två härliga tidskriftsprofiler som väl representerar bredden och innovationskraften i vår bransch. Det ska bli spännande att se dem tillsammans på scenen i höst”, säger Kerstin Neld, vd för Sveriges Tidskrifter.