Annons: PP Pension

Mittmedias nya plattform för opinionsbildning

I dag lanserar lokaltidningskoncernen Debatt Special, en plats för politisk opinionsbildning.

Materialet på debattplattformen kommer att finnas tillgänglig på Mittmedias samtliga 19 nyhetssajter samt publiceras i koncernens 28 papperstidningar. Det innebär, enligt Mittmedia, att opinionsmaterialet når närmare 2,8 miljoner läsare.

En debattartikel i veckan kommer att publiceras på Debatt Special. I och med att det är valår har samtliga svenska partiledare bjudits in att skriva. Först ut är Jonas Sjöstedt (V), vars debattartikel publiceras i dag måndag.

”Vi är mycket glada över att partiledarna tackat ja till att publicera texter hos oss. Det här visar vilken styrka som finns i lokaltidningarna när de arbetar tillsammans”, säger Mittmedia-ägda Nerikes Allehandas chefredaktör och ansvariga utgivare Anders Nilsson, som administrerar Debatt Special.