Annons: Årets dagstidning 2019

Stampen får ny sajt

I går lanserade Stampengruppen en ny webbplats som har tagits fram inhouse.

Stampen har de senaste åren gått igenom en rekonstruktion och flera stora organisationsförändringar. Syftet med den västsvenska mediekoncernens nya webbplats är att symbolisera och spegla ett ”modernt och framåtlutande mediehus”.

Webbplatsen, som bygger på en WordPress-sida, har tagits fram inhouse under ledning av Stampen Medias nya produktionsavdelning Media Services – som är en ihopslagning av de tidigare produktionsavdelningarna. Fokus i arbetet har legat på användarvänlighet och enkelhet.

”Det är såklart jätteroligt att kunna presentera Stampens nya webbplats, som är framtagen internt av vårt superduktiga inhouseteam. Vår förhoppning är att stampen.com ska vara inspirerande och enkel för våra besökare men att vi också ska kunna erbjuda liknande helhetslösningar till våra kunder och annonsörer”, säger Monica Zetterberg.