Annons: Mediedagen 2019

Gota gör satsning på damallsvenskan

Koncernen gör sin största tv-satsning hittills – visar 60 matcher av nästkommande säsong av damallsvenskan.

Anders Enström, chefredaktör på Barometern Oskarshamns-Tidningen, beskriver satsningen som den största koncernen gjort på tv hittills. Produktionen görs tillsammans med plattformen Damallsvenskan.tv. Gota Medias tidningarnas prenumeranter får fri tillgång sändningarna:

”Det här är ett sätt att addera innehåll och värde till prenumerationerna”, säger Anders Enström.

Inom Gota Medias spridningsområde finns i dag tre lag i allsvenskan. Alla lagens matcher under säsongen kommer att sändas av Gota Medias tidningar Barometern-OT, Smålandsposten och Kristianstadsbladet.

”När klubbarna i vårt spridningsområde växlar upp vill vi också växla upp. Intresset för lagen är stort, och det känns fantastiskt bra att kunna ge våra prenumeranter möjlighet att följa matcherna både hemma och borta under hela säsongen”, säger Anders Enström.