Annons: Mediedagen 2019
ETC:s grundare Johan Ehrenberg

ETC drar igång sin playtjänst

Nästa vecka lanserar ETC en första version av den nya strömningstjänsten ETC Play.

Genom den nya tjänsten ETC Play ska det bland annat gå att strömma kvalitetslångfilmer (TriArt) och dokumentärer. På sikt kommer ETC också att göra egna program. Det utvalda materialet kommer att i linje med ETC:s tidningars politiska profil.

Tjänsten finansieras genom en crowdfunding-kampanj.

”Vi har snart nått målet (fem miljoner) och det gör att det här är första steget i en serie nya digitala system som jag verkligen tror ska kunna göra nytta. […] Det här är faktiskt rätt otroligt. Ett stort och varmt tack till alla som gjort det möjligt!”, skriver ETC:s ansvarige utgivare Johan Ehrenberg i ett nyhetsbrev.

Tanken är att de nya digitala systemen ska förenkla spridningen av tidningarna samt förbättra webben.