Annons: Årets dagstidning 2019
Åsa Lundegård, chefredaktör M-magasin.

​M-magasin möter partiledarna

Damtidningen ​M-magasin bjuder in partiledarna till ett framtidsseminarium för att diskutera de viktigaste frågorna för tidningens målgrupp.

När M-magasins målgrupp, kvinnor över 50, fick frågan vad de vill veta mer om blev svaret ofta pengar, pension och framtiden. Därför har tidningen bjudit in flera partiledare till ett framtidsseminarium för att diskutera dessa frågor.

”En stor fråga är hur vi minskar politikerföraktet och återställer förtroendet för politikerna. Våra läsare efterfrågar öppna, ärliga och raka svar, vilket vi hoppas att vi ska få den 10 april”, säger Åsa Lundegård, chefredaktör på M-magasin.

Seminariet hålls den 10 april på Skandiabiografen på Drottninggatan i Stockholm. Jan Björklund (L), Ebba Busch Thor (KD), Ulf Kristersson (M), Isabella Lövin (MP), Annie Lööf (C) och Jonas Sjöstedt (V) kommer att vara på plats.