Annons: Mediedagen 2019

Mittmedia-sajter gör det enklare att PO-anmäla

Mittmedias sajter i Stockholm/Västmanland inför en anmälningsknapp som leder till Allmänhetens Pressombudsman (PO).

De senaste åren har flera nyhetsmedier, däribland Expressen, Västerbottens-Kuriren och Norran, gjort det lättare för läsare som upplever att de utsatts för publicitetsskada att vända sig till PO. Nu följer Mittmedias sajter i Stockholm/Västmanland efter.

Två nya funktioner har införts på vlt.se, norrteljetidning.se, lt.se, bblat.se, fagersta-posten.se, nynashamnsposten.se och salaallehanda.com. Dels en länk till PO:s hemsida, där läsaren kan göra en eventuell anmälan. Dels en länk som gör det möjligt för läsaren att rätta text- och/eller faktafel.

Daniel Nordström är ansvarig utgivare för samtliga titlar. Avsikten är att visa att man tar ansvar för de publiceringar som görs, skriver han i ett blogginlägg.