SportExpressen TV:s studio i Expressenhuset under OS, med programledarna Frida Olsson och Fredrik Lennander.

Comhem/Boxers kunder får SportExpressen TV gratis under OS

Nyligen startade SportExpressen TV visas gratis för Comhem och Boxers kunder under OS.

Sedan september finns Expressens tv-kanal med i Comhems utbud. Första månaden ingick tv-kanalen för personer med ett digitalt Comhem-abonnemang. Sedan dess har det funnits med i Guld-paketet.

Nu utökas samarbetet med tv-distributörerna Comhem och Boxer. Under OS i Pyeongchang, Sydkorea, kommer nyligen startade SportExpressen TV, som sänder dygnet runt om mästerskapet, att visas gratis för Comhem/Boxers kunder.

”Expressen har bevakat alla OS sedan 1948 i London, men det här är första gången som vi sänder en hel sportkanal. Vår ambition är att fortsätta att utveckla framtidens nyhets-tv och då är en ökad sportsatsning naturlig när det stundar vinter-OS. Jag är stolt över att Comhem och Boxer tror på SportExpressen TV”, säger Expressens chefredaktör Thomas Mattsson i en kommentar.

Enligt uppgifter i ett pressmeddelande når Comhem 655 000 digital-tv-kunder och Boxer 443 000 kunder via Boxer Play.