Aftonbladets analyschef till digitalbyrå

Aftonbladets analyschef Antoaneta Nikolaeva lämnar företaget för att bli produktägare och teamchef på den digitala tillväxtbyrån Rebel & Bird.

”Rebel & Bird har många spännande kunder och det ska bli väldigt roligt att få möjligheten att leda fler företags etablering av disruptiva digitala innovationsprocesser. Tillsammans ska vi se till att våra kunder ser och förstår hur digital tillväxt inte bara handlar om teknik och verktyg utan snarare om människor och organisation”, säger Antoaneta Nikolaeva, i ett pressmeddelande.

Rebel & Bird har börjat året med flera rekryteringar, enlgit byråchefen Josefine Granding Larsson, med en bakgrund på bland annat TV4

”Antoaneta är en riktig drömrekrytering. Samtidigt som vi växer vill också fler och fler kunder att vi tar ett helhetsgrepp kring deras digitala strategi. Antoanetas spetskompetens med erfarenheter inom användarinsikter, affärsutveckling och digital strategi befäster Rebel & Birds ledande erbjudande inom datadriven utveckling”, säger hon i pressmeddelandet.