Annons: Mediedagen 2019

Stampen gör näringslivssatsning i Halland

Stampen Media anställer näringslivsreportrar och startar ett nytt näringslivsmagasin i Halland.

Näringslivssatsningen på Hallandsposten och Hallands Nyheter är planerad att dra igång i maj 2018 och innebär en daglig bevakning och nyhetsuppdatering från näringslivet i länet.

Dels startas en digital produkt i form av en undersajt till hn.se och hallandsposten.se, vilken ersätter den tidigare bilagan Hallands affärer. Dels utvecklas det nya lokala näringslivsmagasinet som ska utkomma en gång i kvartalet.

”Vi har inte haft någon kontinuerlig bevakning av näringslivet, i ordets rätta bemärkelse. Jag är helt säker på att när vi börjar titta på det hittar vi nyheter, alltifrån nysatsningar och framgångar till förändringar och utmaningar. Det finns en hel del att gräva ur, men vi har ännu inte satt ned foten och tagit beslut om hur vi ska begränsa oss”, säger Viveka Hedbjörk, publisher på Hallandsposten och Hallands Nyheter.

Framåt ska man även göra en översyn av bilagorna Sommarhalland, Hus & Hem, Villa & Trädgård och Juletid. På sikt är planen att också dem görs om till magasin.