Annons: Mediedagen 2019

Mittmedias internreporter blir publik

Oskar Nord, intern nyhetsreporter på Mittmedia, publicerar sedan årsskiftet allt sitt material om företaget publikt.

Sedan augusti arbetar Oskar Nord som intern nyhetsreporter på Mittmedia. I hans uppdrag ingår att bevaka allt från Ö-vik till Nynäshamn. Hittills har Oskar Nords material om företaget publicerats på Mittmedias intranät samt i kommunikationsverktyget Slack. Men vid årsskiftet började han publicera nyheterna också på en blogg på Mittmedias sajt.

”Materialets målgrupp är fortfarande de anställda i Mittmedia, materialet är fortfarande inte en del av Mittmedias externa kommunikation och jag står fortfarande fri att själv bestämma vilka artiklar jag ska göra. Den enda skillnaden blir att vem som helst kommer kunna se vad jag gör”, står i det första offentliga inlägget på den nya publiceringskanalen.

I en tidigare intervju med Medievärlden sade Oskar Nord att han inte kommer att väja för att publicera känsliga saker samt att ambitionen är att vara före branschpressen med nyheter.

Läs också

Han blir Mittmedias första internreporter